Fredag den 3/11-17 är det imorgon och vi packar åter igen våra väskor för att denna gången resa till Nässjö, till vårt hem! Vi ska, precis som jag hade föreställt mig när det var som tuffast i Tyskland, gå med båda barnen i vår famn, öppna grinden till vårt hus, sätta nyckeln i dörren och kliva in i hallen och bara ta ett djupt andetag och pusta ut! Känna lättnaden över att vi nått vårt mål, vi fick med oss henne tillbaka hem((!!)) och att detta sker imorgon är så stort för oss, fattar ni IMORGON((!!??))
 
Allt ser fint ut och nu har vi fått lite svenska motsvarigheter av medicinerna hon hade med sig från Tyskland och de har fått bra överblick över läget, så de känner sig säkra med att skicka hem oss nu. Det enda är att hon fortfarande har smärtor i magen, men detta kommer givetvis följas upp och vi kommer gå på två besök i veckan till Ryhovs barnklinik och redan nästa vecka torsdag ska vi tillbaka till Göteborg för lite större provtagningar. Men för vår del känns det också bra att åka hem, vi känner oss trygga med det sålänge vi vet att vi bara kan åka in när vi märker att det är något och det vet vi såklart! 
 
Vi har under tiden i Göteborg stannat på Ronald  McDonald huset hela familjen (utan Minelleoch Marcus  första natten, då de sov på sjukhuset) sen har vi sovit alla fyra i två nätter här, eller ja, det blir två nätter med denna natten. Men imorgon åker vi hem och ska få sova i våra egna sängar, sitta i vår egen soffa, äta vår egen frukost och bara få laga vår egen mat! Alltså livet!! Jag längtar ihjäl mig till imorgon!
Bilder från Ronald mcdonald 
Gemensamma köket
 Matplats, då man inte får äta något inne på rummet
 
 Lekrum precis utanför rummet
(Har dock ingen bild på rummet, men ser ut som ett litet två stjärnigt hotellrum)
 
Tidigt imorgon ska vi ta lite nya prover på Minelle, koncentrationen på Tacolimus medicinen hon får i nuläget. Man har börjat trappa ut den sakta men säkert så man vill mäta dess nivåer. Sen fick vi veta idag att sköterskorna har bokat oss en taxi hem imorgon, en stor, så all packning och vi fyra ska få plats, så nu hoppas vi bara tiden susar iväg imorgon så vi får öppna dörren till vårt hem igen!
 
Maria Plantin

Så fantastiskt! Vilka kämpar ni är, är så glad för er skull!❤️

Annelie

Vilken resa ni gjort! Ni är fantastiska o oslagbara tillsammans ❤️ Välkomna hem!

Anonym

Välkomna hem!
Det är en fantastisk resa ni gjort .💕💕💕💕❤️❤️❤️❤️

Johanna

Fantastiskt, känner sådan glädje för er!

Amanda CL

Blir så glad av att läsa det här! Det är så underbart att det har gått så bra!!!

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress