Godmorgon!
Vet ni vad?! Det är faktiskt en god morgon!!
Nervositeten märks av tydligt, samtidigt som man har en surialistiskmärklig känsla som sveper förbi emellanåt. Är detta sant? Det känns så konstigt att dagen är kommen.
 
Vi lämnar Tyskland idag för att återvända hem, till vårt trygga Sverige, till vårt hem. Vi har varit i extremt goda händer här och man har verkligen märkt att många som arbetat på sjukhuset brinner för sitt yrke på ett annat sätt än i Sverige. Men man kanske inte kan arbeta passionerat på samma sätt som här pga personal bristen och stressen i Sverige? Ingen aning, men det har varit stor skillnad! 
Hursomhelst så är vi extremt tacksamma över att få åka hem igen med vår UNDERBARA krigare till dotter. Jag vet inte om jag på något sätt kan tacka dessa människor nog, för vad de har gjort är egentligen helt galet, de har liksom bytt ut min dotters immunsystem och med det räddat livet på henne, utan att veta vad exakt för sjukdom hon har. Begriper ni hur komplext detta är. Wow alltså! Vi kunde inte vara mer lyckliga över att det resulterade i att vi förmodligen kommer få en fullt, frisk flicka som får lov att leva ett långt, lyckligt liv!
 
Nu är det så att en stamcellstransplantation inte är som andra transplantationer där du byter ut ett organ och sen lever på normalt, utan detta innebär ständiga uppföljningar och regelbundna blodprover i resten av hennes liv, om jag förstått det hela rätt. Men jag vet att jag vid ett tillfälle, när Minelle mådde som värst, tänkte att jag byter ut döden mot vilken följdsjukdom som helst, vilka komplikationer som helst och om lite uppföljningar är det enda hon behöver göra i resten av sitt liv, JAG KÖPER DET!
 
 
 
Vi har kämpat snart i två år och den absolut tuffaste tiden här i Tyskland har varit tiden ifrån våra familjer och våra vänner. Vi har känt oss trygga här med personalen, samtidigt som vi längtade hem, men vi ville också stanna kvar för Minelles skull. Rörigt! Men nu är det beslutat och flyget är bokat och vi reser IDAG! Ja, om bara några timmar faktiskt!
Så nu ska jag hoppa upp ur sängen och fixa det sista innan vi lämnar nycklarna och stänger denna dörren för evigt! Nu lämnar vi Tyskland och nu lämnar vi också den där jävla sjukdomen efter oss!
 
Hejdå Tyskland
HEJ SVERIGE!