18 oktober 2017

Dag 153

Allmänt

Jag har lite dagsfärska nyheter.
Det är första dagen idag Minelle är utan någon medicin överhuvudtaget intravenöst. Alltså tar hon numera hydrokortisoner oralt. Det är första natten inatt hon inte är kopplad till några mediciner genom Hickman katetern, det blir nog skönt för henne att sova utan en massa slangar!
 
 
 
Vi pratade tidigare idag med sköterskor i Göteborg och det verkar som ett datum inom väldigt snar framtid kommer att sättas för vår hemresa, eller vi hoppas det iallafall. De har både mailat och tagit telefonkontakt med Tyskland så inom de närmaste dagarna får vi svar hoppas vi.
Det tar ju lite tid att göra sig av med allt man samlat på sig när man bott någonstans såhär länge som vi gjort. Vi har nu, under ett halvår, hunnit bo in oss i denna lägenheten här och precis som i Sverige sorterar man alla sopor i Tyskland. Har man inte någon bil och närmaste sorteringstation är i slutet av en "San Fransico backe" så måste man planera hur man ska få med så mycket som möjligt att slänga samtidigt när man dessutom har två barn med sig. Vi kommer inte hinna ta allt på en dag heller eftersom vi också har pant som ska pantas 3-4 km bort åt andra hållet från sopstationen. Och sen måste vi göra oss av med all mat som är inhandlat, tvätten ska tvättas innan vi packar ner den och sen ska man också packa allt som också tar tid. Som ni förstår så kommer vi inte hinna göra allt över en dag, så jag/vi hoppas får reda på några dagar innan det är dags att flyga. 
Förra veckan sa de i göteborg att de ville ha hem oss om ca två veckor, det innerbär antingen att vi redan åker nästa vecka eller i början av veckan därpå, förstår ni då hur extremt nära detta är!? Jag är så överladdad på att få komma hem, men det visste ni ju redan! 
 
Med det önskar jag er en fin onsdagskväll!
 
 
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress