Hej på er!
Hoppas ni mår bra och njuter av denna härliga fredag!

Jag vill börja med att säga att jag under detta året har haft många upp och nedgångar känslomässigt och vill därför tackar er för er support här på bloggen. Det är många av er som lämnar fotspår efter er genom att trycka på hjärtat nere till höger eller som vissa av er lämnar fantastiskt fina, vissa kortare vissa längre, kommentar, (som jag för övrigt alltid läser upp för Marcus)!
Det har inte alltid varit lätt att uppdatera bloggen, speciellt inte de dagar som varit som mest tuffa. Men det är just de dagarna som varit så tuffa som jag behövt uppdatera som mest, just för jag fått sådant stöd från er! Det är de dagar jag fått flest visningar, legat på mest gillat listan i dagar, ibland någon vecka, det är just det som fått mig att inse att vi inte är själva om det vi går igenom!! Det är just de där dagarna som ni visat ert lojala stöd, er support som hållt oss starka genom denna resa. Det är många gånger jag känt att jag inte orkat skriva, men ändå skrivit, bara för att jag vet att många av er vill veta och många av er vill stötta oss, så har det alltid, även om det tagit mycket tid och ork, ändå känts så bra efteråt. Bloggen och NI har varit som terapi för mig!
Jag hoppas också på något sätt att jag med min öppenhet och ärlighet fått er att älska livet ni lever och vara tacksamma över att ni är friska och att ni lever livet här och nu. Därför hoppas jag innerligt ni vill nominera mig vidare i att få möjlighet att ta hem priset på årets FAMILJEblogg på blogg.se!!
SÅ snälla ni in och rösta på mig, jag skulle bli så glad!!

klicka på länken och leta fram "ÅRETS FAMILJEBLOGG" och skriv AYSUFROHM.SE i rutan

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScApMXUa0SyTd0CWoKSQONXWo9CE8f2YT5Kkgc9RWfx8YEyuQ/viewform

 
TUSEN TACK!!!
 
 
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress