Idag ringde SOS International mig och ville ha våra passuppgifter så att vi redan imorgon eftermiddag eller på tisdag ska få flyga hem till Sverige. Visst är vi extremt lyckliga över saken och får fjärilar i magen av bara tanken att vi kanske redan imorgon får flyga hem. Men, så kommer vi till det att ända sedan dagen vi kom hit märkt att både Göteborg och Tyskarna varit usla på att kommunicera sjukhusen emellan.
 
 
 
Nu på kvällen gick jag tillbaka till sjukhuset med Minelle för nattning, men innan det så stötte jag på sköterskan som jobbade för oss ikväll och berättade om att SOS Internatinal jobbar på att boka oss ett akutflyg till imorgon eventuellt på tisdag. Men reaktionen jag får är att sköterskan tappar hakan ända ner i golvet och ögonen uppspärrade fram till hon börjar skratta och skaka på huvudet och säger att inga läkare på avdelningen hade hört om att det var planerat hemresa såhär tidigt. Hon sa att de visste att det skulle ske inom de närmsta dagarna, men inte såhär tidigt. Så hon går direkt till telefonen och ringer en av överläkarna och berättar hur läget ser ut, och hon i sin tur ber henne skriva ner hennes direktnummer till MIGJAG ska vidarebefordra meddelandet om att läkarna i Göteborg ska ringa henne imorgon på morgonen klockan åtta.....??!!
Så här har det varit hela resan ska jag tala om för er!! Vi har varit mellanhanden och berättat vad Sverige sagt till oss till tyskarna och tvärt om genom nästan hela vår vistelse här!! Det känns så oseriöst och oproffsigt så det inte är sant! Att de dessutom vid ett tillfälle ville lämna över beslutet om vart transplantationen skulle äga rum, i Sverige eller här, efter att vi blivit nerskickade var HELT OTROLIGT! Där satte både Marcus och jag ner våra närvar och sa att det inte är upp till vad vi vill utan det är något läkarna emellan bör ta beslutet om!  Vart är bäst för min dotter att få vård borde de veta om, inte jag!
 
Men tillbaka till saken, så verkar det som vi ska resa imorgon (som ni förstått) så vi har packat och städat i oändlighet idag och det är många väskor att dra med sig hem även om jag lämnar kvar en hel del leksaker och kläder till sjukhuset! Phuu!! 
Jag känner hur nervös jag börjar bli inför vår hemresa, men jag hoppas verkligen innerligt att detta är rätt beslut och att vården hemma i Sverige lyckas ta över Minelles fall utan några komplikationer.
Just nu väntar vi att SOS International ska ringa tillbaka till oss och säga om resan blir imorgon eller på tisdag.
 
Hörrni ha en fantastiskt start på veckan imorgon och
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress