5 oktober 2017

Taskigt läge

Minelle Tyskland

Vi ligger i ett taskigt läge!
Det är något fel på vår telefonoperatör och jag har tagit kontakt med 3 kundservice men till ingen nytta, hur mycket han än försökte hjälpa mig på andra sidan luren så gick det bara inte. Vi kan nämligen varken ta emot samtal eller ringa någon i Sverige utan att samtalen bryts, eller att det inte går att ringa alls. Det är sååååå dumt, speciellt när man är mitt uppe i ett samtal med antingen läkare eller sköterska från Sverige. Idag hade jag så mycket att berätta till sköterskan i göteborg som ringde upp mig för att stämma av läget och mitt i vårt samtal bara bryts det och varken jag får något nytt samtal eller kan ringa upp igen, ahh!!
Jag var just då påväg tillbaka till sjukhuset med Minelle och tänkte att jag kunde låna deras telefon, men givetvis går det inte ringa utomlands från avdelningens telefon.. Min vanliga otur, så jag skickade iväg ett mail om hur läget var till sköterskan i Göteborg. Förhoppningsvis rättas nätet till så vi kan kommunicera via telefon och inte mail, det känns både mer lugnande att höra deras röster och komunicationen går betydligt snabbare.
 
Överläkaren tittade in idag och var väldigt nöjd med Minelles förbättring de senaste dagarna! De skulle börja reducera kortisonet igen då de var tvungna att höja dosen nu när hon blev dålig. De skulle också börja minska ytterligare på  immunhemmande medicinen hon får intravenöst i nuläget, sen var det också dags för en ny röntgen över hjärnan, redan nästa fredag. Detta kräver i vårt fall en nedsövning då man inte kan förvänta sig en tvååring ligga blickstilla i 30 minuter. Anledningen till att röntgen görs är för att nervsystemet tydligen kan bli förstört under så tung cellbehandling som Minelle fick innan transplantationen.
Och han avslutade meningen med:
"We do this so we know that we are sending her home in the best condition as possible"
Att det känns nära nu!!
 
Hur eller hur så har vi en betydligt piggare tjej att ha att göra med om dagarna, hon leker, äter och har knappt några smärtor kvar i buken så vi är jätteglada över det och allt annat just nu!
 
 
 
Imorgon ska jag iväg tidigt med Nomie till BVC, här i Ulm, och vaccinera henne sista gången innan hemfärd, så ikväll kryper jag ner aningen tidigare!
 
Hoppas ni får en fortsatt fin vecka, och förstår ni att det REDAN är fredag imorgon igen!? 
Galet!!
 
Glöm inte hjärtklicka ❤️
Pauline

SÅ fin bild 💕

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress