4 oktober 2017

Trumvirvel

Minelle Tyskland

Som ni vet har Minelle haft smärtor i magen, kommer ni ihåg att jag berättade att hon ständigt pekade långt ner på magen, strax över snippan och på sidan av magen?
Att min unge hon kanske inte kan prata riktigt än men hon är ändå så fruktansvärt duktig på att förklara sig! 
De kikade in i måndags med ultraljud och såg att problemet sitter i tarmarna. De kunde se lite svarta "luckor" (eller vad man ska kalla det) vilket skulle vara ett tydligt exempel på att det möjligtvis är någon form av infektion. Det kuuuuunde dock också vara en början på GVH i tarmarna, MEN!
(jag har sagt det förr, jag börjar gilla det ordet!!)
Men eftersom lymfosyt värdet är bra, urinprovet är bra, avföringsprovet får vi svar på imorgon (men det tidigare provet visade inget) och febern har äntligen börjat vända och är iprincip borta nu, så tror man inte att det är GVH!
Smärtorna börjar dessutom successivt att avta, så snart hoppas vi att hon mår lika bra som tidigare och att det förhoppningsvis enbart var någon reaktion av medicinerna.
 
Läkaren var inne och tog den dagliga rundan till alla patienter och när det var vår tur så kom hon med den glädjande nyheten att... TRUMVIRVEL!!
Att om allt fortsätter gå såhär bra så dröjer det inte många dagar, eller egentligen någon enstaka vecka, till Minelle får flytta hem till oss i lägenheten på heltid(((!!!)))) 
SÅ STORT!
Såklart måste de hålla Hickmankatetern "vid liv" så en till två gånger i veckan ska vi tillbaka till sjukhuset för eventuell kontroll samt en genomspolning av infarten. Hur underbart är inte detta hörrni?!
Jag är super glad, likaså Marcus och alla familjemedlemmar såklart och om jag inte misstar mig tror jag ju också att ni glädjs med oss! Nu dröjer det inte länge till vi får komma hem, vi ser ljuset växa i denna enormt långa tunnel och snart, snaaart är vi framme!
 
 
 
Och Glöm inte hjärtklicka!!❤️
Johanna

Fantastiskt! Blir lycklig i hjärtat av att se att Minelle får vara med sin familj igen.

Nathalie

Men fantastiskt ❤️

Johanna

Så fint, hoppas det går bra!🙌🌟

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress