29 september 2017

Depression, ångest?

Aysu

Idag har jag ingen bra dag.
Jag brukar dela med mig av mina känslor ganska öppet och även om det ibland tar emot att skriva tråkigheter, så känns det också väldigt bra att få ur det ur mitt system.
 
Minelle har i natt haft feber i två timmar över 38 grader, vilket innebär att de måste göra något åt det. Antibiotika intravenöst är det första man gör i detta stadiet och eventuellt ytterligare en annan typ av antibiotika om någon  enstaka dag.
 
Jag är en person som aldrig tidigare förstått mig på ångest eller deprissioner, jag påstår inte att jag vet mycket om det nu heller, men jag kan relatera till känslan. Jag får emellanåt, eller egentligen varjegång Minelle mår dåligt en känsla av att jag håller på att svimma. Jag blir snabbt illamående och har extremt svårt att sova om nätterna. Jag får ett slags pirr i magen som är väldigt obehaglig, nästan känslan man får i magen när man åker en karusell och jag tappar aptiten fullständigt i detta läget. Jag vet inte vad det är eller hur jag ska hantera det, det enda jag vet är att det kommer när jag minst anar det.
Det kom tillexempel igår när Marcus och jag bestämde oss för att titta på film för att avleda våra tankar. Det kom väldigt plötsligt och jag började yra runt i lägenheten för jag inte visste vart jag skulle ta vägen.
Jag har däremot börjat se ett litet mönster i när jag blir påverkad.
Det första är som jag sa, när Minelle blir dålig, då mår jag oftast extremt dåligt när jag lämnat henne på kvällen. 
Det andra är när jag ser eller läser om barn som är sjuka, svårt sjuka då såklart. 
Sen tror jag faktiskt anledningen igår var filmen vi tittade på. Vi tittade på en film över 2Pac s liv, och hans liv var så dramatiskt och hemskt på många sett vilket fick mig att känna sorg antagligen över att han dog så tidigt. Nä, jag vet inte! Men det blev likadant när vi tittade på en annan film, inte den bästa filmen att se kanske i vårt läge. Den handlade om ailiens och en kvinna som kunde kommunicera med dom, men de visade massa inslag om kvinnans liv och att hon fölorat sin dotter i en svår sjukdom som läkarna inte kunde få bukt på och att den var okontrollerbar. Ja, absolut fel film att se då vår flicka också kämpar för sitt liv med en okontrollerbar sjukdom, men den va bra så jag rekommenderar den ändå.
 
Hursomhelst! Det är det mönster jag upptäckt, folk som har ett tufft liv! Jag varken klarar av att höra eller se någon ha de jobbigt eller kämpa med en sjukdom, jag får så ont i magen och känner obehag i hela kroppen, jag blir så fruktansvärt ledsen..
 
Ush jag orkar inte en läsa igenom allt jag skrev nu så jag lägger bara upp det så får det bli vad det blir.
 
Glöm inte hjärtklicka!❤️