Hej på er!
Hoppas ni mår fint, det gör vi!
Häromdagen så fick Minelle stanna en dag på sjukhuset då beslutet togs att hon kanske behöver vila en dag från alla bakterier i lägenheten och utomhus. Som en sköterska sa:
"Hennes immunsystem går ungefär som i en skola nu, den lär känna alla bakterier och försöker lära sig hantera dem och ibland blir det lite för mycket för kroppen att hantera."
Så förhoppningsvis va dessa spyattacker och febern bara en process kroppen behöver gå igenom innan imunsystemet blir starkt och tåligt igen. Detta är ju varför hon också kommer vara isolerad upp till ett år (från tansplantationsdatumet) på hemmaplan efter tiden här i Tyskland.
 
Igår låg hon omkring 37+ hela dagen och hon fick åter komma ut, som många av er såg på min instastorie var vi i lägenheten och lekte och busade till klockan blev 16:30 då det var dags för skruttan att gå tillbaka till sjukhuset. Hon fick lite extra Immoglobelin eftersom hennes halter var lite låga, sen ökade de också på med hennes mängd Hydro kortison, vilket betyder att hon fick tillbaka den intravenöst från att ha tagit den oralt. Men snart får hon nog den oralt igen ska ni se! 
Jag tror jag har glömt berätta detta men förra veckan fick vi höra detta från läkaren:
"Minelle har gjort det igen, hon har förvånat mig ännu en gång!! Hennes ferritin värden är iprincip på normala värden, vilket i detta stadie efter en Happlo transplantation är väldigt ovanligt!"
Alltså NORMALA VÄRDEN?!
Begriper ni hur stort detta är?
Att ett värde som varit på så höga värden tidigare som inga proffesorer någonsin skådat, nu NÄSTAN ligger på  NORMALT?! Det är galet! Likaså skrämmande! Man vill ju bara i nuläget att allt egentligen ska vara så normalt som möjligt, även när något går för bra blir man orolig för de.
Varför går det såhär bra? Kan det leda till något? Kan de betyda att henne sjukdom inte riktigt är borta ändå? Varför går det såhär bra, osv.. 
Tankarna och oron kommer en dag få mig att förlora vettet känner jag, men det får jag inte göra än haha!
 
 
 
 
Hursomhelst!
Det jag också vill säga i detta inlägg är att vi ska prata med läkarna i Göteborg imorgon. Jag hoppas verkligen de har pratat ihop sig nu och gemensamt med tyskarna kommit fram till ett datum för vår hemresa. Vi längtar verkligen enormt mycket att få komma hem till svensk mark, men i slutändan är det givetvis Minelles hälsa som är det viktigaste! Vi vill åka om Sverige känner att det är säkert nog för dem att ta över fallet, annars har vi inget emot att stanna i ytterligare en månad bara för att vara på den säkra sidan. Men detta är ett beslut de får ta, kloka huvuden emellan, jag är glad sålänge jag får med mig henne hem.
FRISK!
 
Glöm inte hjärtklicka❤️
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress