13 september 2017

Lycklig till livet

Minelle Tyskland

Dagarna susar förbi när man får vara ute och speciellt nu när vi får vara ute i hela två timmar. Men såklart har det kommit en regn period just när vi får vara ute med Minelle,  så vi passar på att gå ut så fort regnet verkar hålla sig undan en stund.
 
Två dagar har passerat nu utan att hon behövt ha all medicinering via Hickmankatetern och ännu inga tecken på GVH (peppar peppar!!) Hon har haft lite magnesiumbrist, så det är tillagt på medicinlistan, sammanlagt nu äter hon tio olika sorters mediciner. Hon får fortfarande Hyrdokortison intravenöst samt vanlig vätska, detta mest för att hålla igång "flödet" i slangen, inte för att hon behöver någon vätska alltså. De har gått från att ta blodprover varje dag, till varannan och utefter vad läkaren sa idag så trodde de att vi skulle kunna vara 100% på hemmaplan om ungefär två månader med en fullt frisk tös (bara med ett nedsatt immunförsvar som kommer bygga upp sig inom de närmsta året) såklart om allt fortsatter gå såhär bra.
Helt otroligt!
Helt fantastiskt!
Åh SOM vi längtar!
 
 
Både igår och idag var vi på en lekplats vi nyligen funnit, där inte ett enda barn sytes till. Det fanns linbana, rutschkana, fotbollsmål, basketkorg och såklart en bebisgunga!! Eftersom vi inte kan desinfektera hela rutschkanan så fick hon bara gunga både igår och idag, men snart igen kommer hon även få åka kana för de ville hon sååå gärna.
 
Men läget är som sagt fortsatt stabilt och vi njuter verkligen ända ut i fingerspetsarna (haha kan man ens säga så??) Hon är helt fantastisk på alla vis och hon är så jädrans lycklig till livet, likaså vi! 
 
 
Önskar er en fortsatt fin kväll!
 
Glöm inte hjärtklicka!
Emma -/ www.emmas.nu | mamma till Emilio | foto | vardag | skönhet och massa mer

Kärlek till er! ❤
Jag beundrar verkligen din styrka samt Minelle's krigarstyrka!

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress