Jag är hemskt ledsen för dålig uppdatering de senaste dagarna.
Sedan mamma åkte hem till Sverige har dagarna varit fullspäckade och Marcus och jag skiftar pass på sjukhuset. Marcus går dit på morgonen kl 9:30 till 12:30 sen har han med sig Minelle till lägenheten och vi äter lunch, sen är vi antingen inomhus eller utomhus eller ibland både och, fram till 16:30. Då går jag tillbaka med Minelle och sköter kvällsmat, medicinering och nattning.
 
Minelle har faktiskt inte heller mått 100% bra sedan mamma åkte. Hennes temperatur är något förhöjt och häromdagen och idag gick tempen upp till över 38 grader, vilket såklart skrämmer (förlåt) skiten ur oss. Dessutom spydde hon vid två tillfällen idag vilket gjorde oss livrädda.  De har tagit blodprover och avföringsprov men varken det ena eller det andra visar något, snarare visar de fantastiska värden, bättre än väntat åter igen, men något är det som gör att hon mår dåligt. Hon verkar ha ont i magen, hon vill liksom inte bli buren samtidigt som hon vill bli buren. Vi trodde att det kunde bero på att hon inte hade gjort nummer två men både igår och idag har hon haft ont och hon har där emellan gjort nummer två.
Ush, detta är så jobbigt!
Det kan ju faktiskt bara vara en bakterie som kroppen inte lärt sig hantera än, och de är ju faktiskt bara 38 grader och det stannar där, det stiger inte mer, inga utslag och bara lite spya, hade det varit vilket annat barn som helst låter det ju bara som barnet ätit något dåligt, men fy fan rent ut sagt va oroliga vi är! På ett sett är det givetvis bra att inga prover visar något men istället då så hade det varit skönt att få något svar någon gång på varför hon mår dåligt. Hennes grundsjukdom var ju i sig ett enda stort frågetecken som vi aldrig fick svar på, nu vill jag ha svar!! Jag vill veta varför hon spyr, varför hon har feber och varför hon har ont i bukområdet.
 
 
 
Ja, jag skriver med extremt färska känslor då jag precis lämnat Minelle ensam på sjukhuset för kvällen så imorgon kanske ett mer utförligt inlägg kommer upp.
 
Hoppas ni fortfarande ber för vår tjej!
Det har funkat hittills så sluta inte nu!
 
Glöm inte hjärtklicka❤️
Dominika

Jag ber! Så himla fin bild. Och så himla starka ni är ❤️

Annelie

Klart att vi ber för er❤ Ni finns ständigt i våra böner o tankar
Never stop praying 🙏
Styrkekramar till er
Annelie o Mats

Hanna Karlsson

Stackars liten. Hoppas att febern snart ger med sig.

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress