Nu har vi haft telefonkontakt med Göteborg!
Skulle fallet vara så att allt flyter på i detta tempot, såhär bra, så handlar det egentligen bara om veckor, någon enstaka månad innan vi får återvända hem till Sverige. Tiden går fort,samtidigt långsamt, men det beror väl på att jag längtar hem mer än någonsin nu!
 
Vi diskuterade angående transport och överflytt av Minelle från detta sjukhus till Drottning Silvias barn och ungdomsjukhus i Göteborg. Allt beror givetvis på hur pass beroende Minelle kommer vara av medicinering och i vilket skick hon är i just då. Det prartade om eventuell ambulansflyg direkt från sjukhus till sjukhus, utan mellanlandningar ect. då det är extremt onödigt att utsätta henne för flygplatsmiljö- stress,-bakterier,-virus osv osv. Men det finns olika regler angående "bokning" av ambulansflyg, så det var något de skulle undersöka innan de lovade oss någon sådan transport. Annars har vi ett eget alternativ, om inte ambulansflyg skulle lösa sig, och det är att åka bil hem, vilket vi inte skulle ha något emot då vår packning växt på sig endel sedan vi kom hit.
Det kommer, som ni förstår, inte bli att vi får åka hem med en gång när vi väl landat i Sverige, utan Göteborg kommer behöva tid till att "ta över" fallet och vi får eventuellt räkna med att bo även där i någon vecka innan vi får åka hem på riktigt.
Men ändå,, tänk va nära det är nu!!
 
Minelles värden och celltillväxten ligger på en stabil nivå fortfarande, däremot får hon fotfarande blod och blodplättar emellanåt då de cellerna som bildar dessa inte riktigt är utvecklade ännu. 
De minskar successivt på smärtlindrande mediciner (Dipidolor) och vätskedrivande ges enbart en gång om dagen nu.
Hon får mindre och mindre vitaminer (Fett som dom kallar det) då hon själv börjar få i sig tillräckligt genom maten.
Något jag tror jag glömt att berätta är att cellerna som kretsar i hennes lilla omloppsbana är 100% Marcus celler((!!))
Hur fantastiskt är inte det!! 
 
 
 
och med den goda nyheten avslutar jag detta inlägget!
 
Glöm inte hjärtklicka❤️
Johanna

Så härligt att det går framåt!

Vi bor precis mittemot Östra. Det ger mig ödmjukhetskänslor varje dag. Så mycket som pågår bara några meter bort...

Amanda CL

Vad underbart att läsa!!!

Anonym

Underbart ❤️❤️❤️kram Caroline ❤️

Linda

Underbart!

Pauline

Hoppas att ni får åka hem snart! Så kul att höra att hon har hans celler också, vilken grej!❤️❤️❤️

Lova

Wow, 100% friska celler är ju helt fantastiskt.💛💛 Nu rinner tårarna igen, så himla skönt! Stabilt jobb i Tyskland, ändå 😉

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress