Vet ni vad!?
snart kommer ett nytt YOUTUBEKLIPP upp på min kanal, håller ni utkik?!
 
 
 
Jag är extremt motiverad och känner att mitt mål är inom räckhåll och att det faktiskt är möjligt att nå det. Det verkar som jag inspirerat många till att börja kämpa för att nå sina mål och hur fantastiskt är inte det!? Att få dagliga meddelanden utav endel av er är så enormt motiverande och ni inspirerar mig så mycket och får mig verkligen att vilja fortsätta kämpa för att nå mitt mål. Ganska häftig och övermäktig känsla att få höra att man är en inspiration för andra när man själv kämpar för att bli inspirerad och för att hålla motivationen uppe, förstår ni hur jag menar? Haha..
Jag försöker verkligen svara er på bästa möjliga sätt och komma med mina tips som fungerat för mig.
Hursomhaver så ville jag bara dela med mig av en grym sak som hände mig igår! Minns ni att jag skrev att jag var påväg till mitt nya gym igår för att träna?! Jag skulle faktiskt också ”skriva in mig” (köpa gymkort) efter att ha testat på gymmet i en vecka och tyckt om det. Så jag skrev in mig och stötte på en URGULLIG tjej som sa att alla på Nordic wellnes sett att vi haft en tuff period i livet och ville hjälpa oss lite ekonomiskt och bjöd därför på några månaders gratis träning((!!))
Alltså människor slutar aldrig förvåna mig, oftast på ett positivt sätt! Dock vet jag inte riktigt hur min reaktion var där och då, då jag var ganska nygråten och nedstämd. Men jag är såååå tacksam och vill återigen TACKA NÅGOT ENORMT för er fina gest, det uppskattas verkligen ska ni veta!
PUSS!
 
Anna

Har du en länk till din YT-kanal?

Svar: Självklart!!😃
https://youtu.be/JZsDVkpCtM8
Aysu Frohm

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress