Det var för två veckor sedan jag kände att mitt liv inte ska gå ut på att anförtro mig på någon och inte vara  beroende av någon annan eller låta någon annan styra över min framtid. (Med någon menar jag andra företag)
Iallafall inte länge till...
 
Jag kände att jag och enbart jag själv kan nå mina drömmar OM jag kämpar riktigt hårt för dom och framförallt vågar ta de risker som finns att ta. Jag öppnade mitt hjärta och blottade min passion för företaget jag drömt så länge om att få jobba på, men fick ett nej. 
Vad gör man i ett sånt läge?
Visst visste jag redan innan jag sökte att jag antingen kommer få ett ja eller ett nej, men aldrig tänkt,-vad gör jag om jag får ett nej? Den biten slog mig hårt i ansiktet när jag väl var där. Jag blev ledsen givetvis men ganska snabbt därefter fick jag känslan att ingen kan stoppa mig nu, ingen ska få stoppa mig nu. Hur komplicerad situation jag än just nu befinner mig i ska inte det äns få stoppa mig. Jag kan inte leva i rädslan om att min dotter återigen kan insjukna, för det kan vi alla! Hon mår bra här och nu och det är det jag får anpassa min framtid efter, vår framtid efter och ta mina beslut utefter hur allt ser ut idag. Imorgon kan jag själv drabbas av en dödlig sjukdom eller vara med om en bilolycka och inte kunna fortsätta arbeta. Men jag kan inte leva i rädslan ”om ifall att” något händer, för det kan hända vadsomhelst för vemsomhelt närsomhelst. PUNKT!
 
Jag tog beslutet om att gå en ”starta eget kurs” en kvällskurs som kommer komma väl till pass när jag följer mina drömmar och min passion att få arbeta med inredning. Istället för att lyfta andra kan jag lyfta mig själv, kämpa för mig själv och min familj och känna lyckan i att gå till mitt egna arbete som jag startat upp från grunden och sprida vidare min kärlek jag har för inredning till andra. Det är en dröm! Det är MIN dröm! Min vision!
Det är fantastiskt att inspireras av andra människor som brinner för att vilja hjälpa andra att just nå sina drömmar. De föreläser med sådan inlevelse och kärlek för det så man blir helt såld! Klart jag ska starta eget! Att se deras glöd i deras arbete är precis det jag vill få in i mitt, och på det sättet sprida vidare min glöd och min passion till andra.
 
Vart vill hon komma med det här tänker ni..
För att vara ärlig har jag ingen aning!
Jag vill bara förmedla vidare känslan jag får på kursen och kanske få en och annan som är trött på sitt arbeta att våga och att leva här och nu! Man vet aldrig vad som kan hända om man inte vågar eller hur?! Man kan bara tänka,- ”undra vad/var jag hade varit OM jag vågade?” 
Jag ska iallafall se till att aldrig ställa mig den frågan för jag SKA bannemig våga!
Godnatt fina ni!
 
Tove Kjaerran

Woho, heja dig!!
Man kommer aldrig någonstans längre än vart man redan är, om man inte ändrar på något i sin vardag. Jag håller tummarna för dig!

Angelica Wåhlin

Väldigt inspirerande inlägg, heja dig!

Emelie

åh vad klok du är! Detta fixar du <3

Amanda

Så himla fint!

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress