Vet ni vad jag fick för förfrågan idag?!
 
Idag ringde en gammal läkare till Minelle, en kvinna som var till hjälp i Minelles tidiga stadie av hennes sjukdom  och hon ville ställa mig en fråga.
Ni vet ju att vi under den senaste tiden tagit hjälp av hemsjukvård, dels för att få lite andrum från sjukhus, men också för smidighetens skull. Det finns så många andra anledningar som är bra för en familj med barn att få hemsjukvård och det var detta hon ringde mig för. Hon ville att jag skulle tala inför deras personal och berätta lite kort om vår historia och förklara för personalen inom hemsjukvården vad vi som familj tycker att vård i hemmet gör för skillnad för oss. Om det finns nackdelar skulle det också fram tyckte hon, men jag finner i princip inga då vi har haft fantastiska stunder med personalen som kommit/kommer hem till oss.
 
Jag tycker det är en ärofylld uppgift att ta sig an och jag ska redan om en månad stå inför hemsjukvårdens personal i Jönköping och berätta vilket fantastiskt jobb de gör och att det bidrar till lite mer frihet feån sjukhuslivet för en hel familj.
Jag ville bara dela med mig av min glädje, för jag blir så glad att folk kan komma och tänka på mig vid ett sådant här tillfälle!
Det är verkligen häftigt och jag blir så stolt och hedrad!
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress