Då har första natten passerat på Drottning Silvias barn och ungdomssjukhus. Lite oroligt har det varit, inte jättemycket sömn för mig men det är nog ändå inte mer än normalt för hur det är för en förälder när ens barn ska sövas och genomgå en operation. Det är ingen stor operation, ni som hängt med vet att det oftast inte tar längre än 30 min till 1 timme när man ska sätta in en venport eller byte av kateter/cvk till venport eller tvärt om.
 
Tanken att de ska sätta knivar i huden på mitt barn är en av de jobbigaste tankarna jag har just nu, men också vetskapen om att de ska in i mitt barns kropp, leta sig in i hennes hjärta med en ny slang är ännu obehagligare. Som inte det vore nog så vet jag inte hur mycket denna lilla minikropp klarar av efter stamcellstransplantationen. Plus att vi ska se henne sövas igen, vilket jag av tidigare erfarenheter vet har varit väldigt jobbigt att vara med på. 
 
Men idag ryker denna slangen och vi ska få tillbaka en venport som sitter innanför huden istället.
 
 
Vi sitter just nu och väntar på vår tid inne på rum 6 , barncanceravdelningen, klockan 10:00 är det sagt just nu att de ska vara klara med barnet som hade tid klockan 8:00 i morse.
Det går antagligen barn på löpande band här.. ush!!
Är det så att inget akut kommer i mellan så kommer vi få gå in på operation klockan 10:00. Minelle är på fastande mage från klockan 00:00 i natt och inget vattenintag från klockan 6:00 i morse så vi hoppas givetvis att inget kommer emellan så hon får detta överstökat så snart som.
 
Hon tvättades två gånger igårkväll med en desinfekterande tvål (Hibiscrub), likaså idag på morgonen och så fick hon på sig blåa sjukhuskläder och sitter nu i en renbäddad säng för att bara om mindre än en timma sövas och opereras.
Önska oss lycka till hörrni!
Detta kommer gå bra, det finns inget annat alternativ.
 
Pauline

Stort lycka till till er och lilltjejen idag! Kram💜💜💜

IA

Åhhh kära nån..lille vän..klockan är en minut över tolv nu..

Monica - Mamma o Fordonstekniker

Gör ont i mammahjärtat av o läsa detta :/. Har själv fått söva min son men absolut inte för så stora ingrepp som ni får gå igenom. Kan aldrig föreställa mig hur hemskt det känns :(! Massa styrkekramar och tummarna hålls hårt. <3

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress