Hej på er!
Hoppas allt är bra med er, vi mår super hela familjen trots lite småförkylningar!
 
I detta inlägget tänkte jag dela med mig av något som JAG kämpat med hela livet, nämnligen vikten.
 
Förr, alltså innan mina två barn, strävade jag efter att se ut som pinnsmala modeller och mitt mål var att väga 55 kilo när jag vägde ynka 60-65 kilo. Idag efter två graviditeter har mitt mål ändrats en aning, även om mitt BMI ligger på 55 kilo! 
Jag har efter mina graviditeter ökat väldigt mycket i vikt och idag hamnar vågen på siffror som får mig att gnugga ögonen en extra gång för att förstå hur mycket det är, vilket har sänkt både mitt självförtroende och fått min självkänsla att försvinna. Det jobbiga är inte att var tjock ( eller överviktig, kalla det vad ni vill) i vardagen, utan det jobbigaste är när man ska få på sig sina gamla kläder och inget passar. Det är också väldigt jobbigt att må dåligt över sin vikt när man väl ska iväg på något, eller ska träffa någon, eller som för någon dag sedan när vi var på spa och jag blottade nästan hela kroppen för okända personer. Tankar som { Om inte ens jag kan se mig själv i spegeln eller på bild längre, hur ska jag då ha modet till att kunna visa mig för andra? } Som tur är har jag en personlighet som inte bryr sig så mycket om vad andra tycker och tänker om mig, men trots det känner jag mig grymt obekväm i min nuvarande kropp.
 
Dessa bilder är jag från förr när jag bantade och tränade för en smalare kropp!
 
 
Jag ser tillbaka till dessa bilder då jag strävade efter en perfekt kropp på 55 kilo, medan jag nu kan tycka att jag då redan var perfekt! Att jag inte var nöjd där och då får mig att må illa((!!)) Jag vill inte att det ska framstå som om jag är i någon form av kroppshets utan jag vill just nu bara må bra och orka mer, men framför allt vill jag trivas i mitt egna skinn!
DÄRFÖR...
Därför har jag tänkt göra något åt det här och det med en rivstart. Jag tänkte att jag skulle anmäla mig till ett kost och träningsprogram på 12 veckor som ska följas till punkt och pricka. Men för att utmana mig själv ytterligare tänkte jag att jag skulle spela in varje dag på film, mina måltider, mina träningspass och lite hur jag känner för varje vecka som går, kanske tillockmed att jag avslöjar siffror i dessa videos... jag vet inte!
-Hur kan vi ta del av denna resan då, tänker ni!
Jo, jag tänkte att jag ska starta en youtubekanal för er och för andra som vill bli inspirerade till att gå ner i vikt! Vad tror ni om detta?! Är det något ni skulle vilja hänga med på?
 
Jag behöver verkligen det här nu!! Jag vill det här! Jag ska ta mig i kragen och jag tror att jag tillsammans med er kommer klara det galant!
Är ni med mig?!
 
anonym

Du är så långt ifrån ensam att känna såhär!
Jag har själv dragit igång denna vecka men 12 veckors program, och en förhoppning att tappa kilon, centimeter och bli piggare/starkare!
Kör bara kör 😀👏🏼

anonym

Du är så långt ifrån ensam att känna såhär!
Jag har själv dragit igång denna vecka men 12 veckors program, och en förhoppning att tappa kilon, centimeter och bli piggare/starkare!
Kör bara kör 😀👏🏼

Malin

Jag känner igen mig EXAKT i det du skriver. Det är som att du skriver om mig. Har fött vårt andra barn för sex veckor sedan och gick inte ner något mellan barnen som jag gick upp med första dottern. Ser oxå tillbaka från ”smal” tiden då jag som du strävade efter att väga under 60kg när jag vägde 67! När jag nu idag vill storgråta av att både se mig i spegeln och siffrorna på vågen och hade varit en dröm att kunna väga YNKA 67 igen! Har dessvärre inte hittat min motivation än för att köra igång till 110% och med sömnbrist känns allt bara övermäktigt och jag blir ännu mer ledsen. .. följer gärna din resa och hoppas på pepp!

Marzena

Hej vännen.. .som andra skriver ..du är inte ensam ...har med haft ett tufft år och vikten har gått upp . Detta är ju fantastiskt tufft och modigt av dig. Kämpa på och jag kommer följa o peppa dig ❤ Go girl

Katta

Hej känner igen mig väll i mycket , jag och min man ska Nu SJ kämpa för att gå ner i vikt och SJ har ja ca 30 kg som behöver bort men de är kul att se en glad tjej med motivationen på topp då smittar de förhoppningsvis av sig 😁kämpa på jag kommer defensivt följa dej

Linda

Hej! jag är lite nyfiken på hur Minelle mår och om utslagen försvunnit? Jag antar att ni inte behöver åka till Göteborg nu när dom har mässlingutbrott. Kommer Minelle behöva ta om alla vacciner och när skulle det kunna hända?

Amanda CL

hur är det med er? <3

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress