Hej UNDERBARA NI!!
Alltså FÖRLÅT! Jag vet att jag har varit frånvarande från både bloggen och instagram och jag får helt ärligt dåligt samvete för att jag inte hunnit uppdatera er om läget med Minelle och jag vet att många av er undrar, så här kommer en uppdatering!
 
Minelle mår JÄTTEBRA! Allt rullar på hur fint som helst och alla värden ser bra ut, T-cellerna har tillochmed ökat yttepyttelite men ändå, det går åt rätt håll! Vi är så himlans glada och njuter av livet till tusen! OM jag ska nämna något som skrämmer oss en aning är ett värde man förkortar till NK. Detta NK-värdet ska efter en stamcellstransplantation helst inte överstiga 50% av Minelles egna celler som läkarna i Göteborg sa till oss senast vi var där, men så fick vi ett samtal härom veckan och värdet låg på 78%. Detta gav mig och Marcus en klump både i halsen och magen på samma gång eftersom risken ökar för henne att få ett ”återfall” (alltså att hon får tillbaka sin sjukdom) desto högre procenten är desto större är risken. Jag tror ni förstår! 
Men Göteborg har talat med deras kollegor i Tyskland och de var inte oroliga sålänge hon inte visar symtom på sin tidigare sjukdom som ni ju vet var feber och utslag.
 
Idag har vi fortfarande ett läkarbesök i veckan på sjukhus och vi har hemsjukvård en dag i veckan, plus att vi fortfarande åker till Göteborg en gång i månaden. Som många kanske hört på nyheter och liknande så har mässlingen spridits och många har insjuknat just på Drottning Silvias Barn och ungdomssjukhus, så vi frågade om det var okej att ta samtalet via telefon istället och proverna i Jönköping och skjuta upp besöket. Det kändes himla onödigt att ta risken att åka dit (även om den var väldigt liten, så vill vi inte riskera någonting) OM det går och det gick givetvis bra!
 
 
 
Som några av er kanske har sett eller hört mig säga så har jag börjat att fokusera på mig själv och MITT välmående lite också, eller ganska mycket om jag ska vara ärlig. Det tar upp väldigt mycket av min tid och mitt fokus, så bloggen och instagram har faktiskt hamnat lite i andra hand, jag vill ju hinna med mina barn, de är prio ett!
Jag har i samband med min viktresa startat en youtubekanal där jag vill kunna motivera andra och mig själv till att nå våra mål och jag tror detta är ett väldigt effektivt sätt att göra det på. Dessutom känner jag att man får lära känna mig på en helt annan nivå. Jag är extremt ovan vid att sitta och prata med en kamera, att skriva är så mycket lättare för mig, så det blir lite stelt kan jag tycka, men jag gör verkligen så gott jag kan och ju mer jag filmar desto mer mig själv kommer jag nog våga vara! 
Hoppas ni inte är allt för ledsna på mig, jag ska försöka bättra mig!
Trevlig kväll!
 
Linda

Tack för att du gjorde ett inlägg om Minelle. Även om jag inte känner dig så bryr jag mig om hur det går för dig och din familj. Jag förstår att det är svårt att få ihop alla olika bitarna i livet och jag är väldigt tacksam över att du orkade och hann skriva ett inlägg om Minelle.

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress