Hejsan alla fin fina människor!
Hoppas att allt är fint med er!
 
Det har gått lite upp och ner med mina sociala kanaler nu på sistone, jag har egentligen omedvetet lagt det åt sidan och inte alls uppdaterat er som jag brukar göra. Jag tror att allt bottnar sig i att jag har så fullspäckade dagar att jag inte riktigt finner tiden eller gör mig tid till att blogga eller fota. Det blir helt plötsligt andra prioriteringar när man börjar jobba.  Så fort man kommer hem är ju barnen det enda man vill lägga sin tid på och sen på kvällen blir det ju att plocka upp efter barnen eller bara vila i soffan...(jag tror alla småbarnsföräldrar kan relatera!). Men så fort jag finner tid, lust och ork så kommer det komma uppdateringar.
 
Det händer saker helatiden känns det som, vi tar igen allt vi missat tror jag. Jag har börjat jobba som ni vet och jag ÄLSKAR DET, Marcus njuter så länge han får vara hemma med barnen och mitt i all denna nya vardag har vi också köpt hus som vi har stora projekt med i rullning! Det är mycket igång just nu, men trots det tänkte jag få igång min youtubekanal igen och försöka nå ett slags mål jag haft hela mitt liv. Det finns ingen målvikt som jag vill nå, utan målet är att sträva efter en hälsosammare livsstil. Jag tror jag tidigare i ett inlägg skrivit om min hypokondri, vilket blivit värre än vad det var för ett tag sedan och jag tror det kommer lätta endel om jag tränar och försöker bli bättre på att må bra invändigt, psykiskt och fysiskt. Kost och träning har verkligen varit toppen för mig och jag mådde så jädrans bra under tiden jag körde 10 veckorsprogrammet med reFitness. Därför har jag bestämt mig för att återigen köra igång med det och hoppas såklart på att ni är sugna på att följa min resa till ett lite piggare och gladare jag på min youtubekanal - (Aysu Frohm).
 
 
Som säkert många av er undrar så ska jag såklart inte glömma att uppdatera er lite om Minelle! Minelle mår bra! Hennes nya immunsystem kämpar mot alla nya bakterier och virus som kommer i hennes väg, just nu ligger hon faktiskt sjuk i någon bakterie eller virusjukdom som gjort henne väldigt lös i magen och febrig. Blodprover och avföringsprover att tagna och vi avvaktar och väntar på svar från odlingarna, de snabba svaren visade bara en något förhöjd snabbsänka.
Allt har hittils gått åt rätt håll och alla hennes värden har legat på stabila nivåer sedan sisådär tre månader tillbaka. Det är helt otroligt!! Hon leker och har sig med alla barn vi känner även de vi inte känner, vi kan gå och handla hela familjen tillsammans, ha med henne till stan på shoppingturer, gå på restauranger och fik utan att oroa oss och ta med henne hem till vänner och familj. Det är ganska sjukt att inte ha några som helst regler att följa längre när allt iprincip var på liv och död innan. Dessutom börjar hon (om allt fortsätter gå såhär bra) på förskola till hösten!!!
 
 
 
 
Hursomhaver så mår vi väl översiktligt bra allesammans. Nomie växer så det knakar, ganska kaxig liten skit är hon mot sin storasyster, men Minelle tål det mesta som tur är. Marcus är hemma med barnen på dagarna när jag är iväg och jobbar, visst är han trött efter en heldag men han verkligen älskar att vara hemma med dom, vilket får mitt lilla samvete att må aningen bättre när jag jobbat 8 timmar en dag.
 
Diesel mår också bra, vår lilla vovsing. Han hänger mest med oss på dagarna. Han har efter vår vistelse i Tyskland blivit så lydig (det var han innan också) men nu är han så mycket mer lydig! Han håller sig på trädgården hela dagarna trots att han lätt kunnat ta sig ut. Men han börjar också bli lite gammal, tänk att han redan fyller åtta år! Sjukt va tiden går!
 
Detta var min "lilla" uppdatering för nu, men som sagt följ gärna med på ännu en liten "viktresa" på youtubekanalen!
puss från mig!