31 mars 2018

Påskafton

Allmänt

Hej på er denna soliga påskafton!!🐣
Efter att ha startat morgonen och låtit barnen leta påskägg tillsammans våra närmsta vänner uppe på rågången, så är vi nu samlade hemma hos min svärfamilj för firande av vårt lilla troll Nomie och såklart firande av  påskafton. Det blir påskmiddag och tårta till efterrätt! Fantastiskt att vi samlas alla i både min och Marcus familj över en middag, jag bara älskar familj och allt som har med det att göra! Så nu ska jag njuuuuuuuta och samla energi av allas glädje.
Ha nu en UNDERBAR påskafton och en ljuvlig ledighet (ni som är lediga)!
 
 
 
Godmorgon hörrni!
Våren närmar sig sakta men säkert och jag är övertygad om att både våren och sommaren kommer bli helt magisk, iallafall för oss!

I sammarbete med Wexthuset får jag lov att presentera smarta sätt att odla kryddor, vårblommor eller bär (you name it) i olika inomhus som utomhuskrukor. Själv kommer jag odla en hel del i vår/sommar. Det är liksom ett sätt för mig att koppla av samtidigt som det är enormt smakrikt och häftigt att äta det man själv arbetat fram. Men så kommer man till att sitta på marken i flera, flera minuter och få ont både lite här och där. Vill man slippa detta så ska jag tipsa er om vart man kan hitta smarta krukor!
Hos Wexthuset.se!
Kika här ska ni få se vad jag menar
 

Detta är ju drömmen för de som älskar att odla själva, men som tycker det är jobbigt att ligga på marken eller framförallt för de som inte har något land att odla i!! Hade jag bott kvar i vår tidigare lägenhet och vetat om denna väggkruka hade jag slagit till direkt! Tänk er känslan att få plantera på sin balkong trots att man är utan trädgård, wow alltså!!

 

Det finns en heldel olika varianter på krukor för både inomhus- och utomhusbruk och är du på jakt efter snygga, moderna, klassiska, praktiska krukor så är det Wexthuset.se du ska kika in hos.
Plantering i krukor är vad som gäller för mig i år och det kommer bli tomater, sockerärtor och smultron i mängder!
Men NU vill jag iallafall önska er alla en FANTASTISK påsk, hoppas påskharen lämnar något ägg hemma hos er också!
Puss!
 

28 mars 2018

Nomie 1 år!!

Allmänt

Det är galet hur snabbt ett år kan passera, framförallt detta året som verkligen har varit en pina för oss känslomässigt. Men året har förbigått och idag fyller vår lilla minsting och glädjespridare hela ett år.
 
Det hela började med ångestfyllda känslor om hur vi skulle klara av allt med ytterligare ett barn då vårt första barn kämpde mot en dödlig immunsjukdom. Men samtidigt blickade vi framåt och tänkte att hon skulle bli en fantastisk lycka mitt i allt och en bästa vän till Minelle när allt elände är över, vilket hon var, är och blev. Hon är vår lycka, Minelles bästa vän och vår ögonsten och vi skulle aldrig ha klarat av en dag utan henne, vår lilla Nomie!
GRATTIS PÅ FÖDELSEDAGEN ÄLSKLING!