Godmorgon hörrni!
Våren närmar sig sakta men säkert och jag är övertygad om att både våren och sommaren kommer bli helt magisk, iallafall för oss!

I sammarbete med Wexthuset får jag lov att presentera smarta sätt att odla kryddor, vårblommor eller bär (you name it) i olika inomhus som utomhuskrukor. Själv kommer jag odla en hel del i vår/sommar. Det är liksom ett sätt för mig att koppla av samtidigt som det är enormt smakrikt och häftigt att äta det man själv arbetat fram. Men så kommer man till att sitta på marken i flera, flera minuter och få ont både lite här och där. Vill man slippa detta så ska jag tipsa er om vart man kan hitta smarta krukor!
Hos Wexthuset.se!
Kika här ska ni få se vad jag menar
 

Detta är ju drömmen för de som älskar att odla själva, men som tycker det är jobbigt att ligga på marken eller framförallt för de som inte har något land att odla i!! Hade jag bott kvar i vår tidigare lägenhet och vetat om denna väggkruka hade jag slagit till direkt! Tänk er känslan att få plantera på sin balkong trots att man är utan trädgård, wow alltså!!

 

Det finns en heldel olika varianter på krukor för både inomhus- och utomhusbruk och är du på jakt efter snygga, moderna, klassiska, praktiska krukor så är det Wexthuset.se du ska kika in hos.
Plantering i krukor är vad som gäller för mig i år och det kommer bli tomater, sockerärtor och smultron i mängder!
Men NU vill jag iallafall önska er alla en FANTASTISK påsk, hoppas påskharen lämnar något ägg hemma hos er också!
Puss!
 
JUNITJEJ

Så kul med plantering!

Amanda CL

vad smart!!! ska kolla in det!!!!

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress