Hej på er!
Hoppas allt är fint med er och att ni haft en härlig start på denna måndag!
 
Som ni vet har vi fått återvända hem och starten på hemfärden gick som det gick, haha. Ja, alltså vår vanliga lilla otur är med oss vart vi än går känns det som ibland. Vi hade packat våra väskor, mättat barnens magar och klätt på oss kläderna för att bege oss hemåt. Tror ni inte bilens batteri har slutat fungera av kylan under de nätter som passerat?!?! Så där stog vi utan att veta vad vi ska ta oss till. Men som tur är har jag FANTASTISKT stöttande barndomsvänner som alltid har funnits för oss i Göteborg som på bara några sekunder löste vårt problem. De kände en mekaniker som kunde komma och hjälpa oss inom en halvtimma och som tur var så hade vi tajmat Minelles sömn för hemresan, så hon sov under tiden vi väntade på hjälpen.
Två super trevliga killar kom och på bara någon minut hjälpte oss att starta bilen och dessutom  ville de inte ha något för tiden som vi tog upp för dom. Alltså, så fina killar!!
Som inte det vore nog hade han dessutom köpt med startkablar till oss som vi fick med oss hem, utifall att bilen skulle stanna påvägen, HUUUR FINT?!?!
(Bild på Marcus när han ska leta efter felet i motorhuven efter att jag talade om för honom att batteriet är dött😂)
 
Hursomhelst så har vi varit hemma nu i någon dag och Minelle mår fortsatt bra! Febern har hållt sig borta och inga utslag mer än att hennes hud är fruktansvärt torr just nu. Nomie likaså har torra fläckar lokalt på olika ställen på kroppen, så vi misstänker inte att de har något med hennes sjukdom att göra. Venporten sitter på plats och snitten ser fina ut, inga inflamationer tack och lov. Sen är jag nog lite extra noga med att rengöra också vid varje dusch tillfälle ser jag till att göra rent med Hibiscrub trots att sköterskorna sa att de vara räckte med tvål och vatten..
 
Detta är läget just nu hemma hos oss, är det så att ni undrar något är ni givetvis MER än välkomna att ställa era frågor så svarar jag antingen i ett nytt inlägg eller i kommentarsfältet!
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress