Hejsan!
Ett tag sedan jag uppdaterade här på bloggen, idag kände jag att det var dags igen att skriva av mig lite och uppdatera er om alla nyheter vi fick med oss hem från Göteborg efter operationen!.
 
Dagarna går så himla fort, speciellt nu när jag har börjat jobba, så just detta inlägget har verkligen blivit uppskjutet i veckor nu, sorry for that! MEN Appropå jobb!  Ja, ni som följer med på min instagram har sett att jag fått jobb på textilhuset i Nässjö. Jag har alltid haft den butiken och en annan som ”drömjobb-plats” i Nässjö, men aldrig riktigt vågat söka just till textilhuset då jag för det första inte sitter på någon erfarenhet eller kunskap om inredning eller textilier mer än mitt stora intresse för det, sen också att man hört både det ena och det andra från alla möjliga håll. Men så ringer Marcus fantastiska moster och frågar om jag vill ha jobbet på textilhuset och om jag ville komma på en intervju, vilket jag efter allt som hände för någon månad sedan såklart inte kunde tacka nej till. Jag kommer dit och får en helt annan bild för företaget än vad som berättats till mig och jag är så glad att jag valde att bilda mig en egen uppfattning än att förlita mig på andras ord.
Jag får höra kommentarer som ”Det är som om att du aldrig har jobbat någonannanstans än här” ”va duktig du är och snabb lärd” ”detta jobbet passar dig alldeles utmärkt” vilket får mig att vilja göra ännu bättre och ännu bättre ifrån mig.  Jag blir så himla glad att höra sånt både från er som kommer och handlar och från de som arbetar med mig, ni får mig att känna mig stolt över mig själv! Tack för det!
 
Bara det att våga och vilja börja jobba var ett stort kliv att ta att för mig, men också att ha orken att prestera på jobbet och utvecklas var mer än vad jag egentligen trodde att jag orkade. Ångesten innan första arbetspasset var på max och jag kände mig inte alls redo för att lämna Minelle och släppa taget och försöka gå vidare, förrän jag gjorde det. När första arbetsdagen kom så ville jag knappt hem, jag hade så kul! Så nu är jag så himla glad att allt blev som det blev med den biten. Ni får komma och hälsa på mig där! Det har redan varit några av er läsare som hälsat på mig i butiken och jag blir såååååå himla glad när jag får höra att ni läser min blogg och att ni hängt med oss på vår resa!
 
 
Men nu ska vi över till nyheterna om Minelle och hur allt har gått efter operationen.
Minelle mår så himla, himla bra  just nu, peppar peppar! Vi njuter till tuuuuuusen av det fina vädret tillsammans i huset. Ja vi hänger mest på trädgården då Minelle fortfarande är under isolering. MEN inte mycket länge till hoppas vi!! 
Efter operationen hade vi läkarsamtal, en sådan vanlig månadskontroll som vi brukar ha i Göteborg. Vi fick den ena glada nyheten efter den andra. Minelles värden är nästan uppe på normala nivåer (dock säger man inte att hon är stabil/frisk förrän det passerat två år med normala nivåer), hon får börja bada i sjöar, åka hem till mormor, vi fick hämta hem vår hund efter ett helt år utan honom, ta bort en antibiotika medicin helt, dra ner på sjukhusbesöken och den bästa nyheten av de alla - hon kanske får börja på förskola redan i höst!!! Alltsåååå begriper ni hur sjuuuukt och overkligt detta är för oss. Dessa nyheter som var sååå himlans långt borta från oss är nu och snuddar vid våra fötter, GALET! Vi är så nära en så normal vardag som det bara går nu, så nära den där normala vardagen som man annars tar förgivet.
 
Detta var vad jag hade att komma med, men visst var det UNDERBARA nyheter?!
Men hörrni, det är omkring 25 grader ute nu och vi ska ut till stugan hela familjen och bara vara så inlägget slutar här. Ha nu en fin fin dag! Puss på er!
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress